Zonbeschadiging

Zonbeschadigde huid

Zonbeschadigde huid

Bij Medisch Lasercentrum Haarlem staan we graag voor u klaar als u uw zonbeschadigde huid wilt laten behandelen.

De huid die beschadigd is door overmatig zonlicht kan permanente roodheid, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken vertonen. Dit verminderd de natuurlijke uitstraling van de huid en zorgt tevens voor veroudering. In dat geval is het aan te raden om de zonbeschadigde huid te laten behandelen.

Bij Medisch Lasercentrum Haarlem doen we dit aan de hand van de nieuwste ellipsen lasertechnologie. Dit zorgt ervoor dat ontsierende vlekken verdwijnen en uw huid weer jong en fris aanvoelt.

Beschadigingen door toedoen van zonlicht komen het meest voor in het gezicht en op de handen. Dit kan zich uiten in bruine vlekken die ook wel pigment- of ouderdomsvlekken worden genoemd. Ook op het decolleté zijn deze zonbeschadigingen veelvoorkomend.

De ellipsen lasertechnologie maakt gebruik van korte en veilige lichtflitsen. Deze kunnen zeer gericht worden toegepast op de te behandelen huid. Dit systeem filtert het licht. Daardoor wordt het hemoglobine in de bloedvaten alsook het melanine in de ouderdomsvlekken geabsorbeerd. Vervolgens wordt deze overmatig aanwezige hoeveelheid melanine en hemoglobine vernietigd waardoor de ouderdomsvlekken of pigmentvlekken afnemen.

Bij Medisch Lasercentrum Haarlem staan we graag voor u klaar als u uw zonbeschadigde huid wilt laten behandelen. Dit is het meest effectief op een lichte huid. Het contrast met de vlekken in het gezicht kan daardoor beter waargenomen worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u uw zonbeschadigde huid graag wilt laten behandelen.

“Laserbehandeling in Haarlem voor zonbeschadigde huid”

Zonbeschadigde huid
Video afspelen over Zonbeschadigde huid