Hydralift

Hydralift

Hydralift FX

Revolutie voor de gezichtsbehandeling! 

Dankzij zijn speciale handstuk met diamantkorrels maakt HydraLift FX het mogelijk om ook op de moeilijkste huid een mechanische peeling uit te voeren.

De nieuwe manier om de huid te reinigen.

HydraLift FX is een 3 in 1 technologie die de buitengewoon reinigende werking van waterpeeling combineert met sequentiële zuren, microdermabrasie en transdermale afgifte van de cosmetica.

Een ultradoeltreffend systeem dat de standaard van iedere gezichtsbehandeling verhoogt en de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten op een hoger niveau brengt.

Waterpeeling met sequentiële zuren

Het zuighandstuk in aansluiting met een waterstraal waaraan Amandelzuur en Salicylzuur toegevoegd is, verwijdert de oppervlakkige onzuiverheden van  de huid door dode cellen, mee-eters en puistjes af te zuigen dankzij de kracht van het Vacuüm.

De kracht van diamant om ieder huidtype te vernieuwen

De normale waterpeeling volstaat niet voor de behandeling van de overmatig dik geworden huid.

Dankzij zijn speciale handstuk met Diamantkorrels maakt HydraLift FX het mogelijk om ook op de moeilijkste huid een mechanische peeling uit te voeren, met een gecontroleerde en niet-invasieve microdermabrasie die in staat is de huid te bevrijden van de oppervlakkige hoornlaag waardoor de aanblik en de structuur van de huid beter wordt en de elasticiteit ervan hersteld wordt.

Hydralift
Video afspelen over Hydralift