Definitief ontharen

226A7760

Definitief ontharen

Medisch Lasercentrum Haarlem is gespecialiseerd in permanente laserontharing. Daarbij maken we gebruik van allernieuwste technologie op het gebied van definitief ontharen. 

Deze veilige methode verwijdert dikke, medium en fijne haargroei en geeft een blijvend resultaat.

Ongewenste haargroei hoeft geen probleem meer te vormen met de nieuwste permanente laserontharing techniek van Medisch Lasercentrum Haarlem.

Vaak wordt er gesproken over IPL- en laserbehandelingen, maar zit hier nu eigenlijk verschil in? En zo ja, wat is dan het verschil? Soms worden de termen van deze methoden door elkaar gebruikt, omdat een lichtflits en een laserpuls op elkaar lijken en er veelal dezelfde indicaties mee behandeld kunnen worden. Maar er is wel degelijk verschil! Onze voorkeur gaat uit naar laserontharing, hiervoor gebruiken wij in de praktijk de Gentle Lase Pro laser (Alexandrite laser): dit is de beste laser voor ontharen.

Overmatige haargroei kan een behoorlijke negatieve invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Dagelijks ontharen is daarbij vaak noodzakelijk maar kan uw huid behoorlijk beschadigen. Deze chemische producten irriteren uw huid en drogen haar uit. Daarnaast is een beschadigde huid gevoelig voor infecties en ontstekingen.

De permanente laserontharing van Medisch Lasercentrum Haarlem voorkomt dit. Doordat we onze behandelingen uitsluitend uitvoeren met toonaangevende en bewezen technieken, kan een veilige en blijvende ontharing worden gegarandeerd.

Overbeharing hoeft dus geen probleem meer te vormen met de nieuwste permanente laserontharing techniek van Medisch Lasercentrum Haarlem. Deze techniek kan zowel toegepast worden voor overbeharing in het gezicht, armen en benen en de bikinilijn. Deze geavanceerde en definitieve ontharing geeft al na een aantal behandelingen een prachtig resultaat.

Huidtherapie komt vaak in aanmerking voor een vergoeding wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar, indicatie en behandeling.

Neem contact op met je zorgverzekeraar om hier meer over te weten te komen.

laserbehandelingen amsterdam
Video afspelen over laserbehandelingen amsterdam