Kalknagels

Kalknagel behandeling

Kalknagel en Schimmelnagel

Een schimmelnagel wordt ook wel kalknagel genoemd (onychomycose).

De teennagel is dan geïnfecteerd met een schimmel/kalk nagel (meestal een zogenaamde trygophyton of candida schimmel) of gist. Vaak ontstaat het doordat voetschimmel overslaat op de nagels.

De enige werkende manier om van uw schimmel nagels af te komen op handen en voeten is met een laserbehandeling. Dit is een laserbehandeling met minimale risico’s en maximale lange termijn resultaten.

De laser behandelt de schimmelnagels van binnen uit en richt zich op deze manier op de schimmels die zich diep onder het nagelbed bevinden.

De laser behandelt de schimmelnagels van binnen uit en richt zich op deze manier op de schimmels die zich diep onder het nagelbed bevinden. 

Eerst wordt het gebied onder het nagelbed verwarmd. Daarna worden de ongewenste micro-organismen onschadelijk gemaakt. Zo krijgt u een superieure behandeling van de schimmelnagel met een lang effectief eindresultaat. 

Deze schimmel/kalk nagel laserbehandeling heeft zich in Amerika al bewezen en nu kunt u bij ons van deze aandoening afkomen. Waarschijnlijk heeft u net als vele anderen, alle middelen, medicijnen en kuurtjes al geprobeerd zonder enig succes. 

Afhankelijk hoe erg de nagels zijn aangedaan kunt u vanaf nu in 3 behandelingen in kuur verband van uw schimmel/kalk nagels af zijn, hooguit bij een erg besmette nagel is een 4de behandeling nodig.

Bekijk onze tarievenlijst om te zien wat de kosten zijn voor de laserbehandeling bij schimmelnagels. In veel gevallen wordt podotherapie grotendeels vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent.

Schimmelnagel behandeling
Video afspelen over Schimmelnagel behandeling