Skin collagen supp 24

Skin Collagen SUPP 24

Skin Collagen SUPP 24

SUPP24 Skin Collagen zit boordevol marine collagen, hyaluronzuur, vitaminen en mineralen. Je dagelijkse beauty drink.

Skin Collagen representeert het beste uit de natuur. Dit vernieuwende product bestaat dan ook voor maar liefst 97% uit natuurlijke ingrediënten.

Een Skin Collagen behandeling verjongt uw huid van binnenuit.

De vorming van fijne lijntjes in het gezicht wordt tegengegaan terwijl huidveroudering vertraagd wordt.Daarnaast zorgt Skin Collagen ervoor dat de huid zijn elasticiteit behoudt.

“Innovatief beauty product op basis van natuurlijke ingrediënten”

Skin Collagen ondersteunt de uiterlijke schoonheid van binnenuit. Dit innovatieve beauty product voorziet het lichaam van essentiële voedingsstoffen. Daardoor voelt u zich niet alleen energieker, maar straalt u dat ook uit.

Uw haar wordt voller en glanzender, nagels worden sterker en de huid krijgt zijn soepelheid en vitaliteit terug.Skin Collagen representeert het beste uit de natuur. Dit vernieuwende product bestaat dan ook voor maar liefst 97% uit natuurlijke ingrediënten.

Daarnaast zijn er ondersteunende bestanddelen toegevoegd die ervoor zorgen dat deze lichaamseigen stoffen nog krachtiger in kunnen werken.

Skin Collagen is een smakelijke vloeistof die tijdens de kuur dagelijks ingenomen kan worden. Zo voorziet u uw lichaam van delicate stoffen die het nodig heeft om de huid van binnenuit te kunnen laten stralen. Al na 30 dagen ervaart u een duidelijk verschil. Uw huid voelt soepel en zacht aan, rimpels vervagen en uw haar is volumineus en glanzend.

Een Skin Collagen behandeling zorgt in een kuur van slechts 60-dagen voor een verbluffend resultaat. Na deze kuur kan Skin Collagen 3 maal per week gebruikt worden voor een onderhoudend resultaat. Zo blijft het collageen gehalte in uw lichaam op peil.

Daarnaast raadt Medisch Lasercentrum Haarlem aan om minimaal 2,5 liter water per dag te drinken. Ook roken, alcohol en spanningen dienen tijdens de kuur zoveel mogelijk voorkomen te worden. Skin Collagen geeft een perfect resultaat bij het hanteren van een gezonde en verantwoorde levensstijl.

Skin Collagen behandeling
Video afspelen over Skin Collagen behandeling