Vasculaire laesies

Zonbeschadigde huid

Vasculaire Laesies

Vasculaire laesies zijn het resultaat van talrijke of grote vaten die zich direct onder uw huid vormen. Deze laesies komen in veel maten en vormen voor en kunnen overal op het lichaam voorkomen.

Ze kunnen vele vormen aannemen, zoals wijnvlekken, gesprongen haarvaatjes, diffuse roodheid, hemangiomen en kersenangiomen.

U hoeft ze niet langer te accepteren als de prijs die u moet betalen voor het ouder worden of voor iets dat u bij de geboorte heeft meegekregen.

Er worden korte, veilige lichtflitsen op de huid gericht. Dit kunnen zichtbare intense lichtflitsen zijn (die door Ellipse Selective Waveband Technology wordt genoemd) of laserstralen. Dit is afhankelijk van de aandoening die u behandeld wilt hebben.

Het systeem filtert het licht om ervoor te zorgen dat de gebruikte golflengtes worden geabsorbeerd door hemoglobine in het bloed in uw probleemvaten.

Het licht wordt omgezet in warmte, die het eiwit in de wand van het vaatje vernietigt, waardoor de vaatjes na de behandeling geleidelijk verdwijnen.

Voor de behandeling wordt een dunne laag gel (vergelijkbaar met gel die wordt gebruikt bij echo-onderzoek) op uw huid aangebracht om een zo optimaal mogelijke lichtgeleiding naar de huid te krijgen.

Couperose behandeling
Video afspelen over Couperose behandeling